MetaTrader 5 trading platform

Nastavljajući impresivnu reputaciju svog prethodnika, FxPro MT5 platforma za trgovanje pruža Vam sve što trebate za trgovanje na financijskim tržištima. MT5 je jednostavna za uporabu i u potpunosti prilagodljiva kako bi odgovarala Vašem stilu trgovanja.

Otvorite račun

FxPro je dva puta proglašen ‘Najboljim MT5 Brokerom’ na dodjeli UK Forey nagrada 2015. i 2016. Preuzmite MT5 platformu za radnu površinu ili trgujte u pokretu uz MT5 na iOS i Android uređajima.

Ključne mogućnosti

The MetaTrader 5 is a powerful web-based platform that grants you access to the global markets without the need to download or install any software.

MT5 allows you to chart assets at 21 different time frames and gives you the ability to have up to 100 charts open at any given time.

Compare the features and functionalities of our trading platforms: MT4, MT5 and cTrader. Platform Comparison table


Still have a question about MetaTrader 5?
Contact our Customer Support

MetaTrader 5 Desktop & Web

MetaTrader 5 je sve-u-jedan platforma koja Vam osigurava sve što trebate za trgovanje na svjetskim financijskim tržištima. FxPro MT5 platforma za trgovanje se jednostavno koristi i u potpunosti je prilagodljiva kako bi odgovarala Vašem stilu trgovanja.

MetaTrader 5 for Mobile

Idealan za tradere u pokretu, MT5 za mobitel donosi nove vrste naloga i detaljne informacije o dubini tržišta izravno na Vaš mobilni uređaj. Dostupno za iOS i Android.