info
Investirajte odgovorno.
Investirajte odgovorno.Investirajte odgovorno.CFD su kompleksni instrumenti i sa sobom nose visok rizik od brzog gubitka novca radi poluge. 70.25% malih investitora gube novac uz ovog pružatelja. Razmislite razumijete li kako CFD djeluju i možete li si priuštiti gubitak novca.CFD i Ulaganje na raspon su kompleksni instrumenti i dolaze uz velik rizik brzog gubitka novca radi poluge. 75.76% računa malih investitora gube novac kad trguju CFD-ima i Ulaganjem na raspon uz ovog pružatelja. Trebali biste razmisliti razumijete li kako djeluju CFD i Ulaganje na rizik i možete li si priuštiti preuzeti velik rizik gubitka Vašeg novca.
Investirajte odgovorno: Trgovanje CFD-ima uključuje znatan rizik.

FxPro obećava financijsku podršku

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), vodeći globalni broker za male tradere u FX i CFD-ima, danas je objavio jamstvo za značajnu financijsku pomoć u potpori Telethona 2010, ciparskog Instituta za neurologiju & genetiku i ciparske udruge za mišićnu distrofiju.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), vodeći globalni broker za male tradere u FX i CFD-ima, danas je objavio jamstvo za značajnu financijsku pomoć u potpori Telethona 2010, ciparskog Instituta za neurologiju & genetiku i ciparske udruge za mišićnu distrofiju. Sredstva iz donacije bit će upotrijebljena za povećanje javne svijesti o problemima pacijenata koji pate od neuroloških i genetskih bolesti i kako bi se financirao tekući znanstveni i socijalni rad koji se provodi kako bi se poboljšala kvaliteta života oboljelih.

“Ciparski Telethon 2010 daje nam platformu za pozitivan utjecaj na živote onih u našem društvu na visokoj razini i za podršku cilja za koji imamo veliku sklonost,” rekao je Panagiotis Xydas, generalni direktor FxPro. “Osnovna vrijednost FxPro je vraćanje svim zajednicama u kojima djelujemo. Kao tvrtka sa sjedištem na Cipru, s uredima u sedam zemalja i bazom klijenata koja se proteže u više od 120 zemalja, netko bi to mogao smatrati zastrašujućom zadaćom. U svakom slučaju, to je zadaća kojoj smo ozbiljno predani.”

Obnovljena podrška kompanije ciparskom Institutu za neurologiju & genetiku, samo je jedan dio kampanje socijalne odgovornosti korporacije. FxPro ima projekte za podršku Green & Clean u Limassolu, obnovu manastira u Burgundiji, Francuska, rad na dječjoj bolnici u Moskvi i izgradnju dvorane u dječjem domu u Podolsku, u Rusiji. FxPro isto tako dodjeljuje stipendije za školovanje mladih muškaraca i žena koji studiraju na sveučilištima širom svijeta.

Nazad na sve objave za tisak

O FxPro

FxPro je nagrađivani online broker, koji služi malim i institucijskim klijentima u više od 170 zemalja. FxPro osigurava pristup kompetitivnim cijenama i dubokoj likvidnosti bez intervencija dealing deska (podložno Pravilima izvršenja FxPro naloga) putem njegovih naprednih platformi za trgovanje, superiornih tehnologija i algoritamskih alata.

FxPro Group Limited je dionička kompanija FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited i FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited je dioničarska kompanija FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, i FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited je ovlašten i reguliran od strane Financial Conduct Authority (broj registracije 509956). FxPro Financial Services Ltd je ovlašten i reguliran od strane Cyprus Securities and Exchange Commission (dozvola broj 078/07) i Financial Services Board (ovlast broj 45052). FxPro Global Markets MENA Limited je ovlašten i reguliran od strane Dubai Financial Services Authority (broj reference F003333). FxPro Global Markets Ltd je ovlašten i reguliran od strane Securities Commission Bahamas (dozvola broj SIA-F184).

Kontakt za medije

Za bilo kakva pitanja vezana za medije, javite se pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960