Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 79.28% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Zamjena kratko: 0 Zamjena dugo: 0
Nisko: 0Promjenjivi {{platformType}} rasponHigh: 0
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
23:54 (Local)
Opens in 33h 56m
Tokyo
22:54 (Local)
Opens in 34h 6m
London
14:54 (Local)
Opens in 41h 6m
New York
09:54 (Local)
Opens in 47h 36m
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 5,735.00Prosjek: 8,707.10
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 RUB X USDRUB Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutna kombinacija EUR/RUB fokusira se na odnose dviju velikih i najutjecajnijih ekonomija u Europi: Eurozone i Rusije. Međusobni odnos ovih dviju valuta teško je predvidjeti, jer, iako na ove dvije ekonomije utječu brojni zajednički faktori, postoje i brojni različiti utjecaji koji utječu na njihove zemlje. Parom se široko trguje diljem Europe, a može biti izvrstan alat za unošenje raznolikosti.

Kako biste dodali par svom portfelju, kontaktirajte FxPro danas.