Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su slo┼żeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 79.28% ra─Źuna malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te mo┼żete li si priu┼ítiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Zamjena kratko: 0 Zamjena dugo: 0
Nisko: 0Promjenjivi {{platformType}} rasponHigh: 0
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
08:40 (Local)
Opens in 1h 10m
Tokyo
06:40 (Local)
Opens in 2h 20m
London
22:40 (Local)
Opens in 9h 20m
New York
17:40 (Local)
Opens in 15h 50m
No chart data
Pona┼íanje u povijesti nije jamstvo ili predvi─Ĺanje budu─çeg pona┼íanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
MT4
MT4
MT5
Provedba
Trenutno izvršenje
Trenutno izvršenje
Tr┼żi┼íno izvr┼íenje
MT4Promjenjivi rasponi
Minimum: 3.00Prosjek: 3.32
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimalna fluktuacija cijene1
veli─Źina 1 lota10 Index
vrijednost 1 ticka10 EUR
Minimalna veli─Źina ugovora0.01 lot
Minimalni korak za pove─çanje veli─Źine ugovora0.01 lot
Korištena margina za 1 lot **2.00%
Zahtjevi margine za otvaranje zaklju─Źane pozicije *0
Limit i Stop razina3

EURO STOXX 50 Index Futures Calendar

MonthTickerPo─Źnite trgovati Trading only for closing positionsExpiration date
December 2022#EUR50_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#EUR50_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#EUR50_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#EUR50_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#EUR50_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023
March 2023#EUR50_H2413/12/202313/03/202415/03/2024

* Samo ako je razina margine > 100%

** Margina se primjenjuje za volumene do 50 lotova. Pogledajte Podatke o polugama na budućnosnice kako biste saznali više informacija

** Primjenjuje se dinami─Źka poluga. Za cTrader, pogledajte specifikaciju simbola na Va┼íoj platformi za trgovanje.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro poku┼íava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podlo┼żni uvjetima tr┼żi┼íta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere va┼żne objave novosti na na┼íem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do pro┼íirenja raspona, me─Ĺu ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tr┼żi┼ínim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.