Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su slo┼żeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% ra─Źuna malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te mo┼żete li si priu┼ítiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Nikkei 225 (USD) Index futures

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 0 PointsZamjena dugo: 0 Points
Nisko: 28025Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 28295
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
19:30 (Local)
Opens in 14h 20m
Tokyo
17:30 (Local)
Opens in 15h 30m
London
08:30 (Local)
Closes in 8h 0m
New York
03:30 (Local)
Opens in 6h 0m

Nikkei 225 (USD) Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Pona┼íanje u povijesti nije jamstvo ili predvi─Ĺanje budu─çeg pona┼íanja.

Nikkei 225 Indeks je indeks dionica mjeren prema cijeni koji mjeri ponašanje 225 velikih kompanija u javnom vlasništvu iz brojnih industrijskih sektora u Japanu.

Uvjeti trgovanja

Platforma
MT4
MT4
MT5
Izvršenje
Trenutno izvršenje
Trenutno izvršenje
Tr┼żi┼íno izvr┼íenje
MT4Promjenjivi rasponi
Minimum: 20.00Prosjek: 23.47
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalna fluktuacija cijene5
veli─Źina 1 lota5 Index
vrijednost 1 ticka25 USD
Minimalna veli─Źina ugovora0.01 lot
Minimalni korak za pove─çanje veli─Źine ugovora0.01 lot
Korištena margina za 1 lot **2.00%
Zahtjevi margine za otvaranje zaklju─Źane pozicije *0
Limit i Stop razina15

Nikkei 225 (USD) Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#JP225_Z2206/09/202206/12/202208/12/2022
March 2023#JP225_H2306/12/202203/03/202309/03/2023
June 2023#JP225_M2307/03/202306/06/202308/06/2023
September 2023#JP225_U2306/06/202305/09/202307/09/2023
December 2023#JP225_Z2305/09/202305/12/202307/12/2023

* Samo ako je razina margine > 100%

** Margina se primjenjuje za volumene do 50 lotova. Pogledajte Podatke o polugama na budućnosnice kako biste saznali više informacija

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro poku┼íava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podlo┼żni uvjetima tr┼żi┼íta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere va┼żne objave novosti na na┼íem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do pro┼íirenja raspona, me─Ĺu ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tr┼żi┼ínim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.