Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su slo┼żeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.60% ra─Źuna malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te mo┼żete li si priu┼ítiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Wheat futures

Zamjena kratko: 0 PointsZamjena dugo: 0 Points
Nisko: 681.75Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 691.50
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
14:25 (Local)
Closes in 1h 47m
Tokyo
12:25 (Local)
Closes in 2h 35m
London
04:25 (Local)
Opens in 3h 35m
New York
23:25 (Local)
Opens in 10h 5m

Wheat futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Pona┼íanje u povijesti nije jamstvo ili predvi─Ĺanje budu─çeg pona┼íanja.

P┼íenica je me─Ĺu najva┼żnijim poljoprivrednim robama na svijetu, s Europskom unijom, Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama, Kinom, Rusijom i Indijom me─Ĺu najve─çim proizvo─Ĺa─Źima. Povijesno je vi┼íe volatilnosti poga─Ĺalo cijenu p┼íenice radi opsega u kojem proizvodnja ovisi o vremenskim uvjetima.

Uvjeti trgovanja

Platforma
MT4
MT4
MT5
Izvršenje
Trenutno izvršenje
Trenutno izvršenje
Tr┼żi┼íno izvr┼íenje
MT4Promjenjivi rasponi
Minimum: 150.00Prosjek: 188.58
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalna fluktuacija cijene0.25
veli─Źina 1 lota50 bushels
vrijednost 1 ticka12.5 USD
Minimalna veli─Źina ugovora0.01 lot
Minimalni korak za pove─çanje veli─Źine ugovora0.01 lot
Korištena margina za 1 lot **2.00%
Zahtjevi margine za otvaranje zaklju─Źane pozicije *0
Limit i Stop razina100

Wheat Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Wheat_Z2228/08/202227/11/202229/11/2022
March 2023#Wheat_H2328/11/202224/02/202328/02/2023
May 2023#Wheat_K2324/02/202326/04/202328/04/2023
July 2023#Wheat_N2326/04/202328/06/202330/06/2023
September 2023#Wheat_U2328/06/202329/08/202331/08/2023
December 2023#Wheat_Z2329/08/202328/11/202330/11/2023

* Samo ako je razina margine > 100%

** Margina se primjenjuje za volumene do 50 lotova. Pogledajte Podatke o polugama na budućnosnice kako biste saznali više informacija

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro poku┼íava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podlo┼żni uvjetima tr┼żi┼íta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere va┼żne objave novosti na na┼íem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do pro┼íirenja raspona, me─Ĺu ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tr┼żi┼ínim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.