Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

NAGRAĐIVAN Izvršenje bez Dealing Deska

Svi se nalozi klijenata izvršavaju anonimno bez Dealing Desk1 intervencije. Većina se naloga izvršava u manje od 14 milisekundi, uz do 2,400 naloga izvršenih u sekundi.

Najbolji FX pružatelj usluga 2021 Online Personal Wealth nagrade

Best trading platform 2020 Financial Times & Investors Chronicle

Best CFD FX Provider 2021 Online Personal Wealth nagrade

Koristi od
provedbe bez Dealing Deska

Duboka likvidnost

Ostvarite pristup dubokoj likvidnosti i okoristite se najboljim dostupnim ponuđenim i traženim cijenama svaki put kad pokrenete trgovanje.

Award-Winning Broker

Vaši se nalozi izvršavaju anonimno. Pružatelji likvidnosti nemaju pristup bilo kakvoj informaciji o Vašem trgovanju2.

Ultra brzo izvršenje

Uz raniji upis od 199,397 naloga ispunjenih u jednom danu, FxPro Vam omogućava da koristite ultra - brzo izvršenje naloga. Većina naloga klijenata se ispunjava za manje od 14 millisekundi.

Kako se izvršavaju moja trgovanja?
Vaša se trgovanja izvršavaju bez intervencija, pogledajte ispod:

Uređaj za izvršenje

Knjiga narudžbi
back-laptop-copy
Knjiga narudžbi

Radi velikog broja trgovanja naših klijenata, možemo provesti unutarnje povezivanje velikog dijela protoka naših naloga. Ovo nam omogućava smanjenje rizika bez bilo kakvog uplitanja u Vaše naloge.

unutarnje povezivanje

Kako sve pozicije klijenata nisu zaštićene, preostala izloženost našem limitu tržišnog rizika ostaje na kući. Preostala izloženost može se zaštititi izvana.

rezidualna
izloženost

Zašto FxPro nije STP Broker

STP (Izravna obrada) je jedan od najčešće pogrešno tumačenih pojmova u industriji trgovanja. Iako se često smatra da se odnosi na provedbu koju klijent prima od brokera, STP je zapravo naknadno izvršenje, komunikacija poslije trgovanja između stranaka u izvršenju, s minimalnim utjecajem na provedbu koja se nudi malom traderu. Iako FxPro koristi STP tehnologije, sebe svrstavamo u NDD, u skladu s našim načinom izvršenja naloga.

Zašto FxPro nije ECN Broker

ECN je kratica za Elektroničku komunikacijsku mrežu i često se zamjenjuje za NDD provedbu. Međutim, ECN se odnosi na anonimnu komunikaciju između stranaka koje trguju, a ista zapravo može rezultirati nezajamčenim punjenjima i lošijom cijenom za malog tradera. FxPro je stvarni No Dealing Desk Execution broker, što znači da izvršavamo naloge klijenata bez intervencija dealing deska.

Puna transparentnost

FxPro zagovara prihvaćanje transparentnije i etičnije prakse u online industriji trgovanja. Iz tog smo razloga razvili nagrađivani model provedbe koji ispunjava zahtjeve tradera i etičke standarde.

diagram circle
Na kvoti 79.03%
Pozitivno 10.09%
Negativno 10.88%

Statistika podbačaja za 2020. 3

Na FX tržištu cijene se mijenjaju u milisekundi. Tijekom 2020, 80.48% tržišnih naloga je bilo izvršeno prema traženoj cijeni, dok je 9.6% naloga klijenata izvršeno uz pozitivan podbačaj te su primili još bolju cijenu.

Bez ponovljenih ponuda98.59%
Pozitivno ponovno određivanje cijena0.66%
Negativno ponovno određivanje cijena0.75%
Statistika ponovnog pozivanja za 2020.

Tijekom 2020., samo 1.14 svih trenutnih naloga primilo je poziv za ponovno određivanje cijene, a 0.54% od njih dobilo je i bolju cijenu po kojoj su se izvršavali njihovi nalozi.

Gdje izvršavamo Vaše trgovanje

Vaše se trgovanje provodi na Equinix LD5 u Londonu i Amsterdamu. Naši serveri za trgovanje su smješteni pored i svjetlovodnim vlaknima povezani s Tier 1 bankama koje osiguravaju likvidnost putem skupine u našem vlasništvu, Quotixa.

logoFxPro podatkovni centar u
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

1   Podložno našim pravilima Izvršenja naloga.

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistics provided are for all FxPro Group Limited orders executed from 1st January 2021 to 31st December 2021