Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 79.28% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Ekonomski Forex kalendar

Ako ozbiljno namjeravate postati trader, plan trgovanja bit će vitalan dio Vaše strategije. Pronađite ekonomski kalendar u našim FX alatima i planirajte svoje trgovanje u minutu temeljem ekonomskih izviješća koja će biti objavljena, ranijih ekonomskih događaja, predviđanja konsenzusa i predviđene volatilnosti.

Time leftEventimp.ActualConsensusPrevious
rujan 23
14:00
NZD
Daylight Saving Time
17:001h 27m
THB
Prince Mahidol Day
22:006h 27m
ZAR
Heritage Day

Kako koristiti Vaš FX kalendar

FX kalendar Vam pomaže da donesete informiranije odluke o trgovanju. Pogledajte planirane ekonomske događaje koji će se odvijati određenog dana i kliknite na pojedini događaj, ako o njemu želite doznati dodatne informacije. Preostalo vrijeme do predviđenog događaja prikazuje se na lijevoj strani FX kalendara, dok su događaji koji su prošli označeni kvačicom.