Trgujte CFD-ima za dionice

Trgujte CFD-ima na dionice više od 275+ globalnih kompanija i iskoristite brzu provedbu naloga i isplatu dividendi na duge pozicije.

Nagrađeno NDD izvršenje

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Više saznali o našem modelu izvršenja

Most orders filled in <13 ms

Do 7,000 naloga izvršenih u sekundi

Podatkovni centar s ultra niskom latencijom smješten uz

Odaberite svoju platformu

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Što su dionice?

Trgovanje CFD-ima za dionice omogućava Vam da se odlučite za duge i kratke pozicije, tako da možete zaraditi od porasta ili od pada cijene. Naše Dionice odražavaju djelovanje kompanija, tako da ćete imati pravo na isplatu dividende kad idete na dugo, a kad idete na kratko, bit će Vam naplaćeni troškovi dividende.

Trgovanje dionicama je jedan od najpopularnijih načina investiranja. Na FxPro nudimo CFD za dionice nekih od najvrjednijih svjetskih kompanija, kao što su Apple, Coca Cola i Facebook. Prije investiranja, traderi trebaju provesti odgovarajuće istraživanje.

Svijet mogućnosti

Trgujte CFD-ima na više od 2100+ instrumenata u širokom rasponu klasa roba sa samo jednog računa za trgovanje.

1   Podložno našim pravilima Izvršenja naloga.