Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

WTI crude oil spot (CFD)

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 4.1 PointsZamjena dugo: -8.4 Points
Nisko: 73.638Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 77.835
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
09:18 (Local)
Opens in 0h 32m
Tokyo
07:18 (Local)
Opens in 1h 42m
London
22:18 (Local)
Opens in 9h 42m
New York
17:18 (Local)
Opens in 16h 12m

WTI chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

WTI Crude Oil služi kao referentna vrijednost za cijene nafte u Sjedinjenim Američkim Državama i nesumnjivo je jedan od najčešće trgovanih proizvoda na svijetu.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 50.00Prosjek: 63.34
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimalna fluktuacija cijene0.001
veličina 1 lota1000 bbl
vrijednost 1 ticka1 USD
Minimalna veličina ugovora10 bbl
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora10 bbl
Margina korištena za 1 lot **1.00%
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0
Limit i Stop razinaspread

* Samo ako je razina margine > 100%

** Primjenjuje se dinamička poluga. Za cTrader, pogledajte specifikaciju simbola na Vašoj platformi za trgovanje.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.