Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: N/AProsjek: 0.59
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 GBP X USDGBP Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutna kombinacija GBP/USD je jedna od najstarijih i to je par kojim se trguje najčešće u svijetu. Smatra se jednom od ‘četiri osnovne’ i stekla je eksponencijalnu popularnost. Uobičajeno se naziva ‘Kabel‘, što je povezano s transatlanskim komunikacijskim kabelom kojim su se nekad prenosile cijene valuta među ove dvije globalno važne ekonomije. Par je i dalje omiljen svima; od novih investitora do najiskusnijih profesionalnih investitora.

Kako biste svom portfelju dodali ovu kombinaciju, jednostavno kontaktirajte FxPro danas.