Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GBPUSD - British Pound / US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 0.5035 PointsZamjena dugo: -6.7028 Points
Nisko: 1.21206Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1.21490
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
14:57 (Local)
Closes in 1h 15m
Tokyo
12:57 (Local)
Closes in 2h 3m
London
03:57 (Local)
Opens in 4h 3m
New York
22:57 (Local)
Opens in 10h 33m

GBPUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 0.20Prosjek: 0.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 GBP X USDGBP Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutna kombinacija GBP/USD je jedna od najstarijih i to je par kojim se trguje najčešće u svijetu. Smatra se jednom od ‘četiri osnovne’ i stekla je eksponencijalnu popularnost. Uobičajeno se naziva ‘Kabel‘, što je povezano s transatlanskim komunikacijskim kabelom kojim su se nekad prenosile cijene valuta među ove dvije globalno važne ekonomije. Par je i dalje omiljen svima; od novih investitora do najiskusnijih profesionalnih investitora.

Kako biste svom portfelju dodali ovu kombinaciju, jednostavno kontaktirajte FxPro danas.