Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GOLD trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 5.5188 PointsZamjena dugo: -18.1997 Points
Nisko: 1739.48Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1763.66
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
08:47 (Local)
Opens in 1h 3m
Tokyo
06:47 (Local)
Opens in 2h 13m
London
21:47 (Local)
Opens in 10h 13m
New York
16:47 (Local)
Opens in 16h 43m

GOLD chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 12.00Prosjek: 21.16
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0
Minimalna fluktuacija cijene0.01
vrijednost 1 ticka1 USD
veličina 1 lota100 Oz
Minimalna veličina ugovora1 Oz
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1 lot
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Plemeniti metali su iznimno popularan instrument za trgovanje i često ih preferiraju traderi koji traže sigurnost u svom investicijskom portfelju. Zlato se često smatra sigurnom investicijom za tradere, osobito u vrijeme ekonomske nesigurnosti. Počnite trgovati zlatom uz FxPro i unesite raznolikost u svoj investicijski portfelj.

Zlatom možete trenutno trgovati na našim MT4, MT5 i cTrader platformama. Pregledajte grafikone iznad i otkrijte cijene kupovanja i prodaje uživo, zajedno s vrijednošću, ponašanjem u povijesti i volatilnošću plemenitog metala. Ove se informacije mogu koristiti za donošenje odluka kod kupovine ili prodaje zlata. Možete i otvoriti besplatan demo račun kako biste vježbali prije trgovanja zlatom na Vašem pravom računu.

Ako želite unijeti raznolikost u svoj portfelj, počnite trgovati zlatom i kontaktirajte FxPro danas.