Traderova ploča s instrumentima.
Tržište u brzom pregledu,

Otkrijte koje se valute zaista miču, pratite sve otvorene pozicije klijenta, istražite trgovanja prema određenom vremenu i puno više

FxPro Trader’s Dashboard je jednostavan i intuitivan način za stjecanje brzog uvida o tome što se događa na svjetskom tržištu valuta.

Pokretači valuta

Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
06:46 (Local)
Opens in 3h 4m
Tokyo
05:46 (Local)
Opens in 3h 14m
London
21:46 (Local)
Opens in 10h 14m
New York
16:46 (Local)
Opens in 16h 44m

Oznaka cijene

FxPro Trader’s ploča s instrumentima izvrstan je dodatak grafikonima valuta na Vašoj platformi za trgovanje.

Koristite svoju FxPro ploču zajedno s Ekonomskim Forex kalendarom kako biste poboljšali svoje trgovanje

Planirajte dan svog trgovanja do minute uz naš Ekonomski kalendar koji je jednostavan za uporabu. U međuvremenu pratite svoju FxPro ploču s instrumentima kako biste brzo shvatili što se događa na financijskim tržištima.

Pogledajte Ekonomski kalendar
FxPro