Stvaranje novog FxPro identiteta....

Neprekidno se razvijamo kako bismo ispunili promjenjive potrebe svojih korisnika, kao i naš brend.

FxPro
Više smo od samog poslovanja, to je osobno...

Strastveno radimo to što radimo, a naš novi izgled brenda to i govori. Uveli smo nove elemente koji izražavaju naše korporativne vrijednosti tako da imate osjećaj vizije i misije naše kompanije.

Pojednostavljivanje kompleksnosti

Trgovanje može biti komplicirano, ali ga je FxPro učinio jednostavnim. Naše novo korisničko sučelje usmjereno je na objašnjavanje kompleksne prakse trgovanja na jednostavniji način.

FxPro
Okvir našeg brenda načinjen je od izdržljivih, ali istovremeno i vrlo dinamičnih osnovnih elemenata koji se slažu kako bi stvorili identitet brenda kojem se vjeruje uz istovremeno održavanje snažne usmjerenosti na korisnike.
FxPro

Rafinirani verbalni znak

Simboli našeg brenda mogu imati brojne oblike kako bi se glatko uklopili u sve platforme, ali njihova konzistentnost osigurava da je naš brend prepoznat gdje god se pojavi. Naš novi verbalni znak uvezuje naše profesionalne vrijednosti, a istovremeno naglašava i hrabru osobnost našeg brenda.

FxPro

Struktura je važna

Glavni je cilj novog identiteta našeg brenda osigurati Vam optimizirano i intuitivno korisničko sučelje i poboljšani navigacijski sustav koji će Vam omogućiti pronalaženje informacija koji Vam trebaju u trenutku.

FxPro

Dajemo život zaslonu

Ne želimo samo razgovarati s Vama, želimo interakciju s Vama. Zato smo uveli nove mogućnosti, integrirali kretanje i ugradili interaktivne elemente.

Svaki od ovih elemenata služi svrsi - čine ono što mi objedinjeno nazivamo svojom tvrtkom
FxPro

Ostanite u vezi

Kako biste bili sigurni da nikad nećete propustiti priliku, naporno smo radili da bismo ovo novo iskustvo učinili potpuno kompatibilnim s Vašim mobilnim telefonom.

FxPro

Želimo Vas čuti!

Vaši komentari su nam zaista važni. Cijenimo Vaše komentare i prijedloge i koristit ćemo ih za ocjenjivanje našeg rada i za uvođenje poboljšanja.

Naš poboljšani identitet brenda obuhvaća naše osnovne vrijednosti - našu posvećenost izvrsnosti, našu predanost transparentnosti i našu privrženost klijentima

Pratite FxPro i pridružite se zajednici