info
Investirajte odgovorno.
Investirajte odgovorno.Investirajte odgovorno.CFD su kompleksni instrumenti i sa sobom nose visok rizik od brzog gubitka novca radi poluge. 77% malih investitora gube novac uz ovog pružatelja. Razmislite razumijete li kako CFD djeluju i možete li si priuštiti gubitak novca.
Investirajte odgovorno: Trgovanje CFD-ima uključuje znatan rizik.
FxPro Help Centre: RAČUNANJE I TREZOR

Koje valute mogu koristiti za uplatu na moj FxPro Račun?

Klijenti FxPro UK Limited mogu uplaćivati u: USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY i PLN.

Klijenti FxPro Financial Services Limited mogu uplatiti u: USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY, PLN i ZAR. Uplate u RUB su isto tako dostupne, ali iznosi uplaćeni u RUB bit će nakon primitka konvertirani u valutu klijentovog FxPro Novčanika (Sefa).

Klijenti FxPro Global Markets Limited mogu uplaćivati u: USD, EUR, GBP, CHF, AUD, PLN, ZAR i JPY. Dostupne su i uplate u RUB, ali sredstva uplaćena u RUB bit će konvertirana u valutu klijentovog FxPro Novčanika (Sefa) nakon primitka.

Klijenti FxPro Global Markets MENA Limited mogu uplaćivati u: USD, GBP i EUR. Dostupne su i uplate u AED, ali će one, nakon primitka, biti konvertirane u valutu klijentovog FxPro Novčanika.

Imajte na umu da, ako uplaćujete sredstva u valuti različitoj od one u Vašem FxPro Novčaniku, sredstva će biti konvertirana u valutu Vašeg Novčanika uporabom tečaja u vrijeme transakcije. Iz tog razloga, preporučujemo da otvorite FxPro Novčanik u istoj valuti za svoje uplate i isplate.
Was This Article Helpful?