Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

AUDCAD - Australian Dollar / Canadian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -0.5428 PointsZamjena dugo: -4.7128 Points
Nisko: 0.89578Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 0.89728
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
09:10 (Local)
Opens in 0h 40m
Tokyo
07:10 (Local)
Opens in 1h 50m
London
22:10 (Local)
Opens in 9h 50m
New York
17:10 (Local)
Opens in 16h 20m

AUDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 1.00Prosjek: 1.15
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CAD X USDCAD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 AUD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 AUD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutni par AUD/CAD ne pripada u kategoriju najtraženijih proizvoda i zbog toga je teško naći brokera koji ga nudi. Ipak, FxPro je predan ispunjavanju svih Vaših zahtjeva i zbog toga smo osigurali da se nalazi u našim knjigama. Uvezivanjem dviju velikih svjetskih ekonomija, ova kombinacija može činiti fantastičan dodatak portfelju pametnog investitora.

Kontaktirajte FxPro kako biste već danas investirali.