Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 60.80Prosjek: 71.22
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 PLN X USDPLN Rate
Minimalna veličina ugovora1000 AUD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 AUD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnom kombinacijom AUD/PLN ne trguje se često u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali ipak može predstavljati sjajan dodatak Vašem portfelju. Ponašanje para ovisi o volatilnom odnosu dviju velikih ekonomija: poljske i australske. Različita financijska politika ove dvije nacije znači da je odnos ovih dviju valuta često teško predvidjeti, ali velik rizik povezan s parom znači da može donijeti značajnu nagradu u rukama iskusnog investitora.

Ako mislite da bi valutna kombinacija AUD/PLN bila koristan dodatak Vašem portfelju, kontaktirajte FxPro danas kako bismo utvrdili kako Vam možemo pomoći.