Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: N/AProsjek: 0.53
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 AUD X USDAUD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 AUD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 AUD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

NZDUSD, AUDUSD rasponi mogu fluktuirati iznad početnog maksimuma svake srijede, između 20:00 i 23:00 (GMT).

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija valuta AUD/USD postaje sve popularnija među traderima posljednjih godina. Zahvaljujući australskom bumu roba tijekom proteklih nekoliko dekada, ovaj par trenutno uvezuje dvije velike i financijski važne ekonomije, što mu pomaže da osigura svoje mjesto u knjizi investitora. Jedan od najpoželjnijih osobina para je da ima razliku u kamatnim stopama, što ga čini idealnim prospektom za tradere da idu na dugo i profitiraju od produljenja. Nedavni dramatičan bikovski niz pomogao mu je da proširi krug svojih sljedbenika. Idealno načinjen za iskusnije tradere, nesumnjivo je popularan kod svakog, od novaka do profesionalnih razina.

Ako ste zainteresirani za trgovanje parom valuta AUD/USD, kontaktirajte FxPro danas.