Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

CADCHF - Canadian Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -8.0932 PointsZamjena dugo: 5.3825 Points
Nisko: 0.69925Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 0.70708
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
22:40 (Local)
Opens in 11h 10m
Tokyo
20:40 (Local)
Opens in 12h 20m
London
11:40 (Local)
Closes in 4h 50m
New York
06:40 (Local)
Opens in 2h 50m

CADCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 1.70Prosjek: 3.03
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CHF X USDCHF Rate
Minimalna veličina ugovora1000 CAD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 CAD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutna kombinacija CAD/CHF nije među najtraženijim parovima, ali ima značajan broj pratitelja. Ponašanje para ovisi o međusobnom odnosu dviju velikih svjetskih ekonomija: Kanade i Švicarske. Ponašanje para često je slično velikoj valutnoj kombinaciji USD/CHF, iako češće ima sklonost fluktuacijama radi malog volumena trgovanja. U iskusnim rukama, može predstavljati prekrasan dodatak portfelju snalažljivog investitora.

Kako biste investirali danas, kontaktirajte FxPro.