Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -12.5394 PointsZamjena dugo: 9.1196 Points
Nisko: 102.301Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 104.019
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
21:50 (Local)
Opens in 12h 0m
Tokyo
19:50 (Local)
Opens in 13h 10m
London
10:50 (Local)
Closes in 5h 40m
New York
05:50 (Local)
Opens in 3h 40m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 0.80Prosjek: 1.77
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 CAD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 CAD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Iako se tipično ne smatra velikim valutnim parom, kombinacija CAD/JPY i dalje je popularna među investitorima. Malo je teže predvidjeti njeno kretanje od onog kod USD/JPY rođaka; ipak, visoka volatilnost i češće fluktuacije koje ga prate mogu ponuditi pametnu alternativu iskusnom investitoru. Kako predstavlja srednji rizik, nudi prekrasne mogućnosti za stvaranje značajnog profita.

Ako svom portfelju želite dodati valutnu kombinaciju CAD/JPY, kontaktirajte nas danas.