Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 44.50Prosjek: 49.59
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 PLN X USDPLN Rate
Minimalna veličina ugovora1000 CHF (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 CHF
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Iako se njome ne trguje često, valutna kombinacija CHF/PLN može činiti fantastičan dodatak portfelju iskusnog investitora. Ovisno o međusobnom odnosu dviju najutjecajnijih europskih ekonomija – poljske i švicarske - par ima dugotrajnu reputaciju volatilnog, što ga čini idealnim izborom za one sa slobodnijim pristupom riziku. U stručnim rukama, kombinacija može ponuditi sjajnu mogućnost za ostvarivanje značajnog profita.

Dodajte ga svom portfelju danas, uz pomoć FxPro.