Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Zamjena kratko: -3.0928 PointsZamjena dugo: -26.5499 Points
Nisko: 1.44449Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1.46972
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
04:12 (Local)
Opens in 5h 38m
Tokyo
02:12 (Local)
Opens in 6h 48m
London
18:12 (Local)
Opens in 13h 48m
New York
13:12 (Local)
Opens in 20h 18m

CHFSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 8.00Prosjek: 11.51
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 SGD X USDSGD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 CHF (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 CHF
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutna kombinacija CHF/SGD ocrtava međusoban odnos među dvjema važnim međunarodnim valutama: švicarskim frankom i singapurskim dolarom. Par ima povijest nestabilnosti, što ga čini idealnom investicijom za iskusnog tradera sa slobodnim pristupom riziku. Volatilne i nepredvidljive, na ekonomije ovih dviju moćnih zemalja utječu vrlo različiti faktori i iako to znači da rijetko prate isti uzorak, ova jedinstvena kombinacija može donijeti nevjerojatne profite u rukama profesionalaca.

Ako svom portfelju želite dodati kombinaciju CHF/SGD, kontaktirajte naš tim danas.