Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 0.90Prosjek: 1.10
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 AUD X USDAUD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Iako se njome ne trguje često, kombinacija valuta EUR/AUD ipak ima značajan broj pratitelja u svijetu, a osobito je popularna kod australskih investitora. Ponašanje para ovisi o odnosu dviju velikih i vrlo utjecajnih svjetskih ekonomija: onih u Eurozoni i u Australiji. Iako na financijske statuse ovih zemalja utječu brojni različiti faktori, njihova povezanost s velikim brojem istih globalnih ekonomija znači da je par manje volatilan od brojnih egzotičnijih kombinacija. Ako tražite prvi izlet u nepoznato od četiri velika para, ovo bi mogao biti idealan par za Vas.

Kontaktirajte FxPro kako biste investirali danas.