Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 0.90Prosjek: 1.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CHF X USDCHF Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacijom valuta EUR/CHF ne trguje se tako široko kao nekim drugim parovima, ali on, unatoč tome, ima važnu ulogu u brojnim portfeljima za trgovanje. Korelacija između dvije valute je iznimno jaka, što definira inverzni odnos među ove dvije valute. To se može pripisati snažnim vezama između Eurozone i Švicarske, potaknutim sporazumom o slobodnoj trgovini koji je potpisan 1972. Radi toga, kad se Eurozona stisne, u Švicarskoj dođe do širenja. Par je prošao kroz vrlo volatilno razdoblje kad je Švicarska nacionalna banka iznenadila tržišta uklanjanjem ograničenja tečaja na 1,20 , što je dovelo do najvećeg zabilježenog pokreta u nekom valutnom paru.

Ako svom portfelju želite dodati valutni par EUR/CHF, kontaktirajte FxPro danas.