Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

EURDKK - Euro / Danish Krone

Zamjena kratko: -65.2743 PointsZamjena dugo: -64.8669 Points
Nisko: 7.43117Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 7.43396
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
04:00 (Local)
Opens in 5h 50m
Tokyo
02:00 (Local)
Opens in 7h 0m
London
18:00 (Local)
Opens in 14h 0m
New York
13:00 (Local)
Opens in 20h 30m

EURDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 36.40Prosjek: 54.84
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 DKK X USDDKK Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kao i većina parova europskih valuta, kombinacija EUR/DKK pogodna je za one koji traže svoj prvi odmak od velikih parova. Parom se u Ujedinjenom Kraljevstvu ne trguje često, ali je iznimno popularan kod tradera u Danskoj i susjednim zemljama. Na kombinaciju snažno utječe europska politika i odluke, a danska kruna često slijedi kretanje eura. Ako tražite raznolikost za svoj portfelj, ovaj bi par mogao biti idealan za Vas.

Investirajte danas uz FxPro.