Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 30.20Prosjek: 31.94
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 HKD X USDHKD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Ponašanje valutnog para EUR/HKD određuju dvoje velike svjetske ekonomije: ona u Hong Kongu i ona u Eurozoni. Par je poznat po svojoj velikoj volatilnosti do koje dolazi radi različitih faktora koji pokreću financijski status ove dvije zemlje. Visoko rizičan i nepravilan, odnos ovog para označen je njegovom nepredvidljivošću. Ipak, u iskusnim rukama, par nudi mogućnost ostvarenja značajnog profita. Idealan je za profesionalne investitore sa slobodnim pristupom trgovanju.

Zašto ne investirati danas?