Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

EURHUF - Euro / Hungarian Forint

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 134.413 PointsZamjena dugo: -215.5914 Points
Nisko: 405.865Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 405.955
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
09:05 (Local)
Opens in 0h 45m
Tokyo
07:05 (Local)
Opens in 1h 55m
London
22:05 (Local)
Opens in 9h 55m
New York
17:05 (Local)
Opens in 16h 25m

EURHUF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 505.00Prosjek: 607.49
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 HUF X USDHUF Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kao i većina valutnih parova europskih zemalja, kombinacija EUR/HUF je pogodna za investitore koji traže raznolikost za svoj portfelj, osim u četiri velika para. Vođena međusobnim odnosom dviju velikih europskih ekonomija - Mađarske i Eurozone - odnos između mađarske forinte i eura relativno je predvidljiva, dok prva valuta često prati kretanje one druge. Ako ste trader koji pravi svoj prvi izlet u egzotičnije kombinacije, par EUR/CHF mogao bi biti idealan za Vas.

Investirajte danas uz FxPro.