Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

EURJPY - Euro / Japanese Yen

Zamjena kratko: -5.552 PointsZamjena dugo: 0.5955 Points
Nisko: 140.762Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 142.282
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
04:12 (Local)
Opens in 5h 38m
Tokyo
02:12 (Local)
Opens in 6h 48m
London
18:12 (Local)
Opens in 13h 48m
New York
13:12 (Local)
Opens in 20h 18m

EURJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 0.40Prosjek: 1.05
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutni par EUR/JPY smatra se sigurnom zonom u trgovanju i postaje sve popularniji kod investitora. Par valuta je povezan sa snažnim kretanjem i, iako se često uspoređuje s parom EUR/GBP, tipično se kreće gotovo dva puta toliko, u smislu pipova. U posljednje vrijeme raste vrijednost japanskog jena, a očekuje se da će se ta aprecijacija nastaviti u predvidljivoj budućnosti. Neobična narav ovog para čini ga najpogodnijim za tradere trendovima.

Ako svom portfelju želite dodati par EUR/JPY, kontaktirajte FxPro danas.