Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

EURMXN - Euro / Mexican Peso

Zamjena kratko: 309.5592 PointsZamjena dugo: -642.7661 Points
Nisko: 19.66824Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 19.74062
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
17:06 (Local)
Opens in 16h 44m
Tokyo
15:06 (Local)
Opens in 17h 54m
London
07:06 (Local)
Opens in 0h 54m
New York
02:06 (Local)
Opens in 7h 24m

EURMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 125.00Prosjek: 193.86
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 MXN X USDMXN Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Van Meksika, kombinacijom valuta EUR/MXN rijetko se trguje, ali ona može biti idealna za one s visokim pragom tolerancije rizika. Ponašanje para ovisi o dvjema velikim ekonomijama: meksičkoj i onoj u Eurozoni. Financijske statuse ovih ekonomija pokreću vrlo različiti faktori, što kombinaciju čini vrlo volatilnom i nepredvidljivom. Iz tog razloga, par može biti savršen izbor za iskusnog slobodnjaka, jer nudi mogućnost nagrade koja je visoka kao i rizik.

Ako mislite da bi par EUR/MXN bio idealan dodatak Vašem portfelju, kontaktirajte FxPro danas.