Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 147.50Prosjek: 157.68
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 MXN X USDMXN Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Van Meksika, kombinacijom valuta EUR/MXN rijetko se trguje, ali ona može biti idealna za one s visokim pragom tolerancije rizika. Ponašanje para ovisi o dvjema velikim ekonomijama: meksičkoj i onoj u Eurozoni. Financijske statuse ovih ekonomija pokreću vrlo različiti faktori, što kombinaciju čini vrlo volatilnom i nepredvidljivom. Iz tog razloga, par može biti savršen izbor za iskusnog slobodnjaka, jer nudi mogućnost nagrade koja je visoka kao i rizik.

Ako mislite da bi par EUR/MXN bio idealan dodatak Vašem portfelju, kontaktirajte FxPro danas.