Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 71.00Prosjek: 94.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 NOK X USDNOK Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Uobičajeno se naziva ‘Euro Nokkie’, valutna kombinacija EUR/NOK je mali par, ali i dalje popularan na Forex tržištu. Kao i većina križanja europskih valuta, ovo je idealan prvi odmak od velikih koji nudi fantastičnu mogućnost diverzificiranja Vašeg portfelja i uravnoteženja Vaših rizika. Iako ponašanje krune slijedi ono eura, bliske političke, ekonomske i financijske veze ove dvije ekonomije ohrabruju širi raspon i brzu fluktuaciju kad se usporedi s drugim križanjima s eurom. Ako tražite mogućnost unošenja raznolikosti sa srednjim rizikom, par EUR/NOK može biti savršen za Vas.

Investirajte danas uz FxPro.