Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: N/AProsjek: 1.71
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 NZD X USDNZD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnom kombinacijom EUR/NZD ne trguje se često van Novog Zelanda, ali je pogodna za popunu portfelja iskusnog investitora. Ponašanje para ovisi o odnosima dviju velikih svjetskih ekonomija: Eurozone i Novog Zelanda. Na njih utječu brojni međusobno nepovezani faktori, što znači da je odnos ovih dviju valuta nepredvidljiv i teško ga je predvidjeti. Ovi faktori čine kombinaciju vrlo nepogodnom za nove investitore, ali u rukama profesionalaca može dovesti do profita koji su jednako veliki kao i rizik.

Dodajte ga sad Vašem portfelju uz FxPro.