Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

EURTRY - Euro / Turkish Lira

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 127.918 PointsZamjena dugo: -820.921 Points
Nisko: 19.16465Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 19.55359
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
22:34 (Local)
Opens in 11h 16m
Tokyo
20:34 (Local)
Opens in 12h 26m
London
11:34 (Local)
Closes in 4h 56m
New York
06:34 (Local)
Opens in 2h 56m

EURTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 46.50Prosjek: 330.16
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 TRY X USDTRY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnim parom EUR/TRY ne trguje se puno van Turske, ali ipak ima poveći broj pratitelja. Na ponašanje kombinacije snažno utječe međusobni odnos dviju važnih globalnih ekonomija, turske ekonomije i ekonomije Eurozone. Iako turska lira nije u tako bliskom odnosu s eurom kao većina drugih europskih valuta, često prati njegovo kretanje radi bliskih financijskih i komercijalnih veza među ovim lokalitetima. Prekrasan alat za dodavanje raznolikosti, kombinacija najbolje odgovara iskusnim investitorima.

Kako biste dodali kombinaciju EUR/TRY svom portfelju, kontaktirajte nas sada.