Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 77.40Prosjek: 261.87
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 TRY X USDTRY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnim parom EUR/TRY ne trguje se puno van Turske, ali ipak ima poveći broj pratitelja. Na ponašanje kombinacije snažno utječe međusobni odnos dviju važnih globalnih ekonomija, turske ekonomije i ekonomije Eurozone. Iako turska lira nije u tako bliskom odnosu s eurom kao većina drugih europskih valuta, često prati njegovo kretanje radi bliskih financijskih i komercijalnih veza među ovim lokalitetima. Prekrasan alat za dodavanje raznolikosti, kombinacija najbolje odgovara iskusnim investitorima.

Kako biste dodali kombinaciju EUR/TRY svom portfelju, kontaktirajte nas sada.