Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

EURZAR - Euro / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 85.8638 PointsZamjena dugo: -466.4365 Points
Nisko: 18.06780Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 18.31320
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
06:34 (Local)
Opens in 51h 16m
Tokyo
04:34 (Local)
Opens in 52h 26m
London
19:34 (Local)
Opens in 60h 26m
New York
14:34 (Local)
Closes in 1h 26m

EURZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 82.70Prosjek: 162.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimalna veličina ugovora1000 EUR (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 EUR
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija valuta EUR/ZAR je minorni par, ali ipak ima popriličan broj globalnih pratitelja. Na odnos u paru snažno utječe međusoban odnos dviju ekonomija: Eurozone i Južne Afrike. Ponašanje kombinacije često je nepredvidljivo, jer na financijske statuse dviju ekonomija utječu različiti faktori. Unatoč volatilnosti i teškom predviđanju ponašanja, par nudi mogućnost stvaranja znatnog profita kad se nalazi u iskusnim rukama. /p>

Kako biste investirali danas, kontaktirajte FxPro.