Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GBPCAD - British Pound / Canadian Dollar

Zamjena kratko: -1.427 PointsZamjena dugo: -6.9311 Points
Nisko: 1.51482Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1.54402
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
03:10 (Local)
Opens in 6h 40m
Tokyo
01:10 (Local)
Opens in 7h 50m
London
17:10 (Local)
Opens in 14h 50m
New York
12:10 (Local)
Opens in 21h 20m

GBPCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 1.50Prosjek: 2.80
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CAD X USDCAD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Na valutnu kombinaciju GBP/CAD značajno utječe odnos dviju važnih globalnih ekonomija: Ujedinjenog Kraljevstva i Kanade. Par prati kretanje para GBP/USD, radi bliskih financijskih, političkih i komercijalnih veza između Kanade i SAD-a. Iako mali volumen trgovanja ovom kombinacijom par čini sklonijim fluktuacijama, on je nesumnjivo idealan alat za diversifikaciju za one kojima je poznat par GBP/USD, a ipak se žele odmaknuti od velika četiri.

Kako biste ga dodali u svoj portfelj danas, kontaktirajte FxPro.