Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 0.70Prosjek: 1.04
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CHF X USDCHF Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija valuta GBP/CHF je pod značajnim utjecajem dviju najvažnijih i najimućnijih ekonomija Europe: Ujedinjenog Kraljevstva i Švicarske. Obje se tradicionalno smatraju sigurnim valutama, a često odražavaju kretanje one druge radi njihove blizine i čvrste povezanosti s Eurozonom. Nedavno je na švicarski franak snažno utjecala njegova politika unutarnje devalvacije, a vrijednost funte je potonula. Iako je to povećalo volatilnost para, dalo je i neke izvrsne mogućnosti za zaradu.

Ako svom portfelju želite dodati par GBP/CHF, kontaktirajte nas sada.