Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: N/AProsjek: 1.56
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutni par GBP/JPY je vrlo rizična i volatilna kombinacija valuta koja se često naziva ‘Stvaratelj udovica’. Definiraju ga velika kretanja cijena, što ga razlikuje od drugih parova. Zapravo, tijekom financijskog kolapsa 2008., par se pomaknuo za više od 7 000 pipova; fenomen za koji se do tad jednostavno nikad nije čulo.

Ovisno o Vašem individualnom stilu trgovanja, volatilnost je ili vrlo poželjna ili vrlo nepoželjna. GBP/JPY je optimalan izbor za tradere koji traže volatilnost u velikim kretanjima, ali se u trgovanju ovim parom uvijek mora koristiti zaštitni stop-loss nalog. Značajan rizik ovog para čini ga vrlo nepogodnim za novake, ali je idealan instrument za pravljenje novca onima s više iskustva i onima koji slobodno pristupaju riziku.

Ako bi valutna kombinacija GBP/JPY dobro izgledala u Vašem portfelju, kontaktirajte FxPro danas.