Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GBPNOK - British Pound / Norwegian Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -123.0315 PointsZamjena dugo: -91.8636 Points
Nisko: 11.90625Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 12.00661
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
23:11 (Local)
Opens in 10h 39m
Tokyo
21:11 (Local)
Opens in 11h 49m
London
12:11 (Local)
Closes in 4h 19m
New York
07:11 (Local)
Opens in 2h 19m

GBPNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 83.10Prosjek: 139.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 NOK X USDNOK Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Na ponašanje valutne kombinacije GBP/NOK značajno utječe međusoban odnos dviju značajnih europskih država: Ujedinjenog Kraljevstva i Norveške. Kao i kod brojnih europskih valuta, fluktuacije u vrijednosti ove dvije valute često su paralelne jedna s drugom. Razlog tome su bliske ekonomske, političke i financijske veze nacija s Eurozonom. Mali volumen trgovanja parom čini ga sklonijim volatilnosti i sklonijim fluktuacijama od velike četvorke, ali i dalje može biti idealna investicija za one koji traže par s umjerenim rizikom kako bi dodali različitost svom portfelju.

Ako želite investirati danas, kontaktirajte naš FxPro tim sada.