Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -2.389 PointsZamjena dugo: -10.3521 Points
Nisko: 1.93601Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1.93831
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
09:05 (Local)
Opens in 0h 45m
Tokyo
07:05 (Local)
Opens in 1h 55m
London
22:05 (Local)
Opens in 9h 55m
New York
17:05 (Local)
Opens in 16h 25m

GBPNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 2.70Prosjek: 13.18
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 NZD X USDNZD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnim parom GBP/NZD ne trguje se često, ali, bez obzira na to, ima značajan klub pratitelja koji se većinom sastoji od iskusnih profesionalaca s visokim pragom rizika. Ponašanje kombinacije je pod velikim utjecajem međusobnog odnosa dviju velikih svjetskih ekonomija: Ujedinjenog Kraljevstva i Novog Zelanda. Par je poznat po svojoj volatilnosti i nepredvidljivoj prirodi tržišnog kretanja, što implicira da se njime mora rukovati iznimno oprezno. U rukama iskusnih investitora nudi priliku za stvaranje profita koji je značajan poput rizika koji sa sobom nosi.

Ako želite investirati u par, kontaktirajte naš FxPro tim sada.