Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 1.10Prosjek: 1.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 NZD X USDNZD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnim parom GBP/NZD ne trguje se često, ali, bez obzira na to, ima značajan klub pratitelja koji se većinom sastoji od iskusnih profesionalaca s visokim pragom rizika. Ponašanje kombinacije je pod velikim utjecajem međusobnog odnosa dviju velikih svjetskih ekonomija: Ujedinjenog Kraljevstva i Novog Zelanda. Par je poznat po svojoj volatilnosti i nepredvidljivoj prirodi tržišnog kretanja, što implicira da se njime mora rukovati iznimno oprezno. U rukama iskusnih investitora nudi priliku za stvaranje profita koji je značajan poput rizika koji sa sobom nosi.

Ako želite investirati u par, kontaktirajte naš FxPro tim sada.