Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 110.80Prosjek: 154.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 SEK X USDSEK Rate
Minimalna veličina ugovora1000 GBP (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 GBP
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Na ponašanje valutnog para GBP/SEK snažno utječe međusoban odnos dviju važnih europskih ekonomija: Ujedinjenog Kraljevstva i Švedske. Zahvaljujući njihovim bliskim političkim, ekonomskim i komercijalnim vezama s Eurozonom, ove nacije su pod utjecajem brojnih zajedničkih faktora i zato fluktuacije u vrijednosti često odražavaju jedna drugu. Iz tog razloga, par se smatra relativno predvidljivim, ali je idealan izbor za one koji traže otklon od četiri velika.

Ako mislite da bi par GBP/SEK bio savršen dodatak Vašem portfelju, kontaktirajte naš tim danas kako bismo vidjeli kako Vam možemo pomoći.