Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 12.00Prosjek: 16.96
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 SEK X USDSEK Rate
Minimalna veličina ugovora1000 NOK (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 NOK
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnom kombinacijom NOK/SEK rijetko se trguje van Norveške i Švedske; ipak ima svoj prostor u portfeljima mnogih investitora. Ponašanje para je pod velikim utjecajem međusobnih odnosa ekonomija dviju susjednih europskih zemalja. Radi bliskih međusobnih ekonomskih, financijskih i političkih veza, ali i s ostatkom Eurozone, kretanje valuta često je paralelno. Ova relativna predvidljivost znači da je valutni par NOK/SEK idealan izbor za one koji traže investicije s umjerenim rizikom koje bi dodali u svoj portfelj.

Kako biste saznali više, kontaktirajte FxPro danas.