Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Zamjena kratko: -5.8869 PointsZamjena dugo: 1.4679 Points
Nisko: 0.55155Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 0.56006
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
03:03 (Local)
Opens in 6h 47m
Tokyo
01:03 (Local)
Opens in 7h 57m
London
17:03 (Local)
Opens in 14h 57m
New York
12:03 (Local)
Opens in 21h 27m

NZDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 1.30Prosjek: 1.66
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CHF X USDCHF Rate
Minimalna veličina ugovora1000 NZD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 NZD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnom kombinacijom NZD/CHF ne trguje se često, a njena nepredvidljivost, volatilnost i visoki faktor rizika mogu biti poticajni onim investitorima koji se žele kockati. Na par snažno utječu dvije vrlo različite ekonomije: Novog Zelanda i Švicarske. Posljedično, kretanje valuta rijetko prati iste uzorke i radi toga ga je teško pročitati, a još teže predvidjeti. Bez obzira na to, par nudi mogućnost stvaranja nevjerojatnog profita, kad se smjesti u iskusne ruke.

Kako biste par dodali svom portfelju, kontaktirajte nas sada.