Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Zamjena kratko: -6.229 PointsZamjena dugo: -8.5368 Points
Nisko: 0.80008Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 0.80818
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
16:09 (Local)
Closes in 0h 3m
Tokyo
14:09 (Local)
Closes in 0h 51m
London
06:09 (Local)
Opens in 1h 51m
New York
01:09 (Local)
Opens in 8h 21m

NZDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 10.80Prosjek: 11.45
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 SGD X USDSGD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 NZD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 NZD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Valutnom kombinacijom NZD/SGD ne trguje se često, ali ipak može biti idealan izbor za oportune investitore koji su se voljni kockati. Ponašanje para pod velikim je utjecajem dviju vrlo različitih ekonomija - Novog Zelanda i Singapura. Međusobni odnos među ovim valutama teži slabosti; stvaraju volatilno i nepredvidivo tržište. Ipak, one nude i mogućnost stvaranja profita jednako velikog potencijalnom riziku.

Kako biste investirali danas, kontaktirajte FxPro sada.