Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: N/AProsjek: 1.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 NZD X USDNZD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 NZD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 NZD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

NZDUSD, AUDUSD rasponi mogu fluktuirati iznad početnog maksimuma svake srijede, između 20:00 i 23:00 (GMT).

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Uobičajeno se naziva ‘Kiwi’, valutna kombinacija NZD/USD je među deset valutnih parova kojima se trguje najčešće na svijetu. Kao i australski dolar, novozelandska valuta je imala koristi u proteklih nekoliko desetljeća, radi buma roba koji je njenu vrijednost doveo do zvijezda. Ovaj par sad simbolizira odnos između dvije najutjecajnije ekonomije na svijetu. To je uzrokovalo eksponencijalni rast popularnosti para tijekom posljednjih godina, toliko da je Banka rezervi Novog Zelanda bila prisiljena uvesti devalvacijske mjere tijekom 2012. Pogodan je za sve; od tradera novaka do profesionalnih tradera.

Ako želite investirati u valutni par NZD/USD, kontaktirajte FxPro danas.