Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -8.4746 PointsZamjena dugo: 3.2245 Points
Nisko: 30.011Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 30.336
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
00:34 (Local)
Opens in 57h 16m
Tokyo
22:34 (Local)
Opens in 58h 26m
London
13:34 (Local)
Closes in 2h 56m
New York
08:34 (Local)
Opens in 0h 56m

PLNJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 3.90Prosjek: 4.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 PLN (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 PLN
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Na valutnu kombinaciju PLN/JPY snažno utječe ponašanje dviju važnih, ali vrlo različitih ekonomija: Poljske i Japana. Ove valute su pod utjecajem velikog broja vrlo različitih faktora, a posljedično mogu reagirati vrlo različito na svjetske događaje. Posljedično, par se većinom smatra volatilnim i teško predvidljivim. Za slobodoumne investitore on može biti idealan dodatak, jer pruža mogućnost stvaranja profita koji je razmjeran riziku koji par nosi.

Kako biste investirali sad, kontaktirajte FxPro.