Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 3.90Prosjek: 4.98
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 PLN (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 PLN
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Na valutnu kombinaciju PLN/JPY snažno utječe ponašanje dviju važnih, ali vrlo različitih ekonomija: Poljske i Japana. Ove valute su pod utjecajem velikog broja vrlo različitih faktora, a posljedično mogu reagirati vrlo različito na svjetske događaje. Posljedično, par se većinom smatra volatilnim i teško predvidljivim. Za slobodoumne investitore on može biti idealan dodatak, jer pruža mogućnost stvaranja profita koji je razmjeran riziku koji par nosi.

Kako biste investirali sad, kontaktirajte FxPro.