Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 7.10Prosjek: 9.28
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 SGD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 SGD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

U posljednjim godinama, valutnoj kombinaciji SGD/JPY popularnost raste, jer je stekla popriličan broj sljedbenika. Na njeno ponašanje značajno utječu dvije velike svjetske ekonomije: Singapur i Japan. Prva valuta često teži slijeđenju druge, a posljedica je toga da je kretanje relativno lako predvidjeti. Za one koji traže investicije s umjerenim rizikom kako bi proširili portfelj velikih, kombinacija SGD/JPY može biti idealan izbor.

Kako biste investirali danas, kontaktirajte naš FxPro tim sada.