Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 6.10Prosjek: 8.65
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 CNH X USDCNH Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Na valutnu kombinaciju USD/CNH značajno utječe odnos dviju najvećih i najutjecajnijih ekonomija na svijetu: Sjedinjenih Američkih Država i Kine. Iako je ovo manji par, ima povelik broj pratitelja, a njegova popularnost je narasla tijekom posljednjih godina. Odnos dviju valuta može biti volatilan radi brojnih različitih faktora koji utječu na sreću ovih vrlo različitih nacija. Posljedično, valutni par USD/CNH san odvažnog investitora, jer nudi izgledne profite velike poput s njima povezanog rizika.

Kako biste investirali danas, kontaktirajte FxPro.