Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Provedba
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 4.30Prosjek: 6.54
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 HKD X USDHKD Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija USD/HKD povezuje dvije velike svjetske valute: dolar Hong Konga i dolar SAD-a. Par je pod velikim utjecajem međusobnim odnosom ekonomija ovih dviju nacija, a posljedica je tipično volatilan, teško predvidljiv i vrlo rizičan par. Ovi lokalci su pod utjecajem vrlo različitih faktora, a to znači da kretanje na jednom tržištu vrlo rijetko odražava kretanje na drugom. Posljedično, tečajevi se mogu brzo mijenjati, što nudi savršenu priliku za profit vještim investitorima.

Kako biste dodali par USD/HKD svom portfelju, kontaktirajte nas danas.