Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

USDHUF - US Dollar / Hungarian Forint

Zamjena kratko: 55.401 PointsZamjena dugo: -131.4301 Points
Nisko: 425.400Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 434.115
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
03:02 (Local)
Opens in 6h 48m
Tokyo
01:02 (Local)
Opens in 7h 58m
London
17:02 (Local)
Opens in 14h 58m
New York
12:02 (Local)
Opens in 21h 28m

USDHUF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 646.00Prosjek: 1,029.60
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 HUF X USDHUF Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija USD/HUF povezuje važnu europsku valutu s velikom globalnom valutom, u obliku mađarske forinte i američkog dolara. Par je pod snažnim utjecajem ekonomskog stanja dviju nacija i, zahvaljujući različitim faktorima koji na njih utječu, teži volatilnosti, nepredvidljivosti i visokom riziku. Ovo ovu kombinaciju čini nepogodnom za novake, ali to znači i da ona predstavlja idealnu investiciju za iskusnog tradera s visokom tolerancijom rizika i okom za priliku.

Ako želite investirati u par, kontaktirajte FxPro sada.