Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

USDILS - US Dollar / Israeli Shekel

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: -50.3678 PointsZamjena dugo: 8.2537 Points
Nisko: 3.39435Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 3.42249
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
13:49 (Local)
Closes in 2h 23m
Tokyo
11:49 (Local)
Closes in 3h 11m
London
02:49 (Local)
Opens in 5h 11m
New York
21:49 (Local)
Opens in 11h 41m

USDILS Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 85.00Prosjek: 85.03
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 ILS X USDILS Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Trgujte CFD-ima na valutni par USD/ILS uz FxPro.

FxPro nudi CFD na USD/ILS i više od 70 drugih valutnih parova, uključujući male, velike i egzotične, kojima se može trgovati na svim platformama, uključujući FxPro MT4, FxPro MT5 i FxPro cTrader. Forex CFD-ima se može trgovati 24/5, uz trenutno ili tržišno izvršenje i s fiksnim ili promjenjivim rasponima, ovisno o vrsti Vašeg računa. Odabirom trgovanja CFD-ima za forex uz FxPro, možete koristiti prednost kompetitivnih cijena, s rasponima koji mogu biti samo 0 pipova na velike parove, brzu provedbu naloga i profesionalne uvjete trgovanja.

Ako imate više pitanja o trgovanju američkim dolarom/izraelskim šekelom ili bilo kojim valutnim parom na FxPro, kontaktirajte našu Korisničku podršku.