Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

USDJPY - US Dollar / Japanese Yen

Zamjena kratko: -15.2645 PointsZamjena dugo: 10.3085 Points
Nisko: 144.200Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 144.804
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
03:47 (Local)
Opens in 6h 3m
Tokyo
01:47 (Local)
Opens in 7h 13m
London
17:47 (Local)
Opens in 14h 13m
New York
12:47 (Local)
Opens in 20h 43m

USDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: N/AProsjek: 0.39
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Fiksni rasponi će se primjenjivati samo za ‘Trenutne naloge;’ sve druge vrste naloga bit će podložne Pravilima izvršenja naloga.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija valuta USD/JPY je jedan od forex parova kojim se trguje najčešće na svijetu. Njena popularnost je zacementirana činjenicom da pripada u ‘četiri velike’. Par uvezuje dvije najveće i najutjecajnije ekonomije na svijetu, a njegova vrijednost ima tržišni utjecaj na globalnu ekonomiju u cjelini. Japanska valuta je nedavno iskusila brzi proces devaluacije, što je utjecalo na vrijednost para, ali je to vrlo malo utjecalo na entuzijazam investitora za ovu kombinaciju.

Ako svom portfelju želite dodati par USD/JPY, kontaktirajte FxPro danas.